Loo oma täiuslik huulepulk: unustamatu töötoa kogemus Senty Studios

Mõnus koosviibimine sõbrannadega, loominguline tegevus ja ilus kingitus iseendale – huulepulga- ja läike töötoas saavad osalised lisaks ilusale huulepulgale ka unustamatu kogemuse.

Selle asemel, et otsida poelettidelt sobivat värvi huuletoodet, on võimalus päris unikaalne huulepulk ka ise teha. Senty Studios toimuvad töötoad, kus saab erinevaid värvitoone omavahel kokku segada ning valmistada päris enda huulepulk.

Kui tulemas on sünnipäev, tüdrukuteõhtu, beebipidu, tiimiüritus või lihtsalt sõpradega koos aja veetmine, siis on see töötuba ainulaadne ning meeldejääv valik. See kogemus ei ole pelgalt meelelahutus, vaid ka põnev võimalus süveneda ilutoodete maailma ning mõista, kuidas sünnib midagi nii igapäevast ja samas erilist nagu huulepulk. See on suurepärane võimalus avastada, kuidas lihtsad looduslikud koostisosad võivad muutuda millekski nii tähenduslikuks.

Hubases töötoa ruumis on soe ja kutsuv õhkkond, mis on loodud selleks, et iga osaleja tunneks end väljendades ja katsetades mugavalt. Lauad on kaetud erinevate looduslike koostisosadega ja seltskonda ootavad töötoas ka tervitusjoogid.

Töötoas saab igaüks luua enda värvitooni

Huulepulga tegemine võib tunduda lihtne, kuid selles on palju nüansse, mis vajavad tähelepanu, täpsust ja isikupära. Töötuba viib läbi juhendaja, kes tutvustab põhikoostisosasid – looduslikud õlid, vahad ja pigmendid – ning seletab, kuidas iga komponent mõjutab huulepulga lõpptulemust.

Juhendaja jagab kasulikke näpunäiteid, kuidas saavutada soovitud tulemust, kuid samas annab ka vabaduse oma loovust maksimaalselt rakendada. Ta julgustab igat osalejat segama erinevaid pigmente niikaua, kuni leitakse just see õige värvitoon, mida osaleja on alati igatsenud.

Kui õige värvitoon leitud, siis tuleb oma lõhnataju proovile panna ja leida huulepulgale ka meelepärane aroom. Näiteks on valikus kookos-, kirsi-, vanilje- või mustikalõhn. Lõhna valimine on justkui viimane lihv enne tahenemist ja kasutama hakkamist, mis muudab huulepulga täiesti omanäoliseks.

Mõnus ja meeleolukas protsess

Üldiselt valmivad huulepulgad ja -läiked ligikaudu 1,5 tunniga olenevalt grupi suurusest. Valmimisprotsessi lõpuks saavad kõik osalejad oma loomingu ka kaunisse kinkekotti pakkida ja miks mitte kellegi teise meel ise tehtud kingitusega rõõmsaks muuta.

KevinK

Writer & Blogger

Liitu uudiskirjaga!

Uudiskiri2